Rumored Buzz on بیماری زونا بر اثر چیست
Rumored Buzz on بیماری زونا بر اثر چیست
Blog Article
زمانی که جویای کمک می شوند اغلب به دلیل خود بیماری نیست، بلکه به دلیل شرایطی است که همزمان با آن بیماری وجود دارد، مانند اضطراب یا افسردگی یا مشکلات دیگر
اختلال شخصیت پارانوئید نسبتاً نادر است. محققان تخمین می زنند ۰.۵٪ تا ۴.۵٪ از افراد به این اختلال شخصیت مبتلا هستند (+).
استفادهی بهموقع و صحیح از داروهای ضدویروس تجویز شده توسط پزشک به درمان قطعی بیماری زونا کمک میکند و خطر عوارض را کاهش میدهد.
۱۱ شرط موفقیت درمان وسواس + فایل صوتی (بروز رسانی ۱۴۰۲) مهر ۱۵, ۱۳۹۸
جلوگیری از ابتلا به آبلهمرغان نیز از ایجاد زونا جلوگیری خواهد کرد. کودکان باید اولین دوز این واکسن را در بازه ۱۲ تا ۱۵ ماهگی دریافت کنند. دوز دوم نیز مربوط به بازه سنی ۴ تا ۶ سالگی است.
همچنین ممکن است در جستجوی خون نیاز به آزمایش خون داشته باشند. این کار میتواند مشخص کند که آیا فرد تا به حال در معرض این ویروس قرار گرفته است یا خیر.
شایع ترین اختلالات شخصیت که همزمان با این اختلال رخ می دهد عبارتند از:
زونا فقط در افرادی رخ میدهد که قبلاً در معرض ویروس واریسلا زوستر (آبله مرغان) قرار داشته اند. عوامل خطر برای ایجاد زونا شامل موارد زیر است:
۴دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا
چنین توهماتی به عنوان جنون جنسی نیز شناخته میشوند. توهمات معمول پارانویید شامل این باور است که شخص خود را مبتلا به بیماریی تخیلی یا آلودگی انگلی میداند، یا اینکه باور دارد مأموریتی ویژه داشته یا اینکه برگزیده خداوند است، یا اینکه اعمال وی توسط نیرویی خارجی کنترل میشود.
پارانوئید اسکیزوفرنی یا اسکیزوفرنی پارانوئید یکی از شایعترین انواع بیماری اسکیزوفرنی است که فرد دارای توهمات شنیداری و دیداری در مورد خیانت است. درواقع این افراد دائما احساس میکنند که همسر، خانواده و دوستانشان به آنها خیانت میکنند و در توهمات خود این موضوع را احساس میکنند.
پس از ۷ تا ۱۰ روز، تاولها به تدریج خشک میشوند و پوسته تشکیل میدهند. وقتی تاولها ناپدید میشوند، ممکن است جای زخم جزئی باقی بگذارند.
همچنین تصور میشود عوامل استرسزا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد عوارض بعد از بیماری زونا زونا نقش عمدهای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.
استفاده از واکسن فقط برای پیشگیری از زونا توصیه میشود. بنابراین، برای درمان افرادی که در حال حاضر به این بیماری مبتلا هستند گزینهی مناسبی نیست.